Кои сме ние

ARISTO HILL е иновативен и устойчив жилищен комплекс в Рударци, само на 10 км от София.

Комплексът разполага с пет еднофамилни жилищни сгради, които се отличават с елегантен, минималистичен стил и изчистени форми. Архитектурният дизайн на жилищните сградите дава усещане за уют, чистота и релакс. Материалите са така подбрани, че да вписват сградите елегантно и непринудено със зеленината, чистия въздух и вдъхновяващите природни гледки на южния склон на Витоша.

ARISTO HILL предлага емблематична архитектура и висококачествено изпълнение –облицовки с окачени вентилируеми фасади с финиши от HPL / High Pressure Laminate/ и Фиброциментови плоскости, които задават основния стил в дървесно и сиво. Парапетите са от тъмно закалено стъкло, което подчертава допълнително силуета на балконите. Големи френски прозорци, около които се предвиждат рамки от еталбонд, които да подчертаят дизайна на сградата. Външната дограма е шесткамерен  PVC профил с троен стъклопакет от нискоенергийно /4 сезона/ стъкло на Schuco. Няма как да пропуснем и линейното външно фасадно LED осветление, което засилва ефекта на дървесните детайли и облицовки.

Външните ограждащи стени са с дебелина 25 см от керамични блокове Wienerberger, серия Poroterm, тъй като комплексът залага на висока енергийна ефективност. По фасадата на сградата се предвижда изолация от експандиран пенополистирол /EPS/. Покривите на всички жилищни сгради са плоски с топлоизолация от екструдиран полистирен /XPS/, с предвидени всички необходими предпазни слоеве от пароизолация и хидроизолация. Отводняването е вътрешно с покривни воронки и вътрешни водосточни тръби.

Комплексът се откроява с високоефективни енергийни къщи с автономни фотоволтаични системи и интегрирани смарт услуги (smart home), чрез които лесно да се управляват климатичните, отоплителни и електрически инсталации. Всяка къща има самостоятелни паркоместа с възможност за външна станция за зареждане на електромобил.

ARISTO HILL е проектиран с мисъл и стремеж към един по-зелен и устойчив живот.

Направете първата крачка към един по-зелен и устойчив живот

Свържете се с нас

Scroll to Top